2 Ekim 2013 Çarşamba

Digiturk Play Android Tr İzle

Digiturk Heryerde 
Digiturk Play Heryerde kullanarak canlı olarak tv yayınlarını izleyebilirsiniz. Aynı zamanda film, dizi, belgesel gibi içeriklere ulaşabilirsiniz. Digiturk dilediğin yerde sloganıyla Canlı digiturk yayin akisi isterseniz telefonunuzdan isterseniz bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz bir hizmettir. Digiturk kuruluşunun bir hizmeti olan bu hizmet bizlerle buluşuyor... Bu hizmetlerden faydalanmak için Digiturk üyesi olmanız gerekmiyor.

Digiturk Play nerede izlemek istiyorsunuz?
Digiturk Play Giriş

Bilgisayardan digiturk play izlemek için>>>>

i phone'dan digiturk play izlemek için>>>>>indir

Android telefondan digiturk play izlemek için>>>indir


Digiturk Play' de neler izleyebilirsiniz?

Digiturk Play 3 seçenekle çıkıyor karşımıza;
1- Ücretsiz üyelik: Ücretsiz üyelik ile ATV HD, KanalD, ShowTV, Star TV, TRT1 HD ve Fox HD kanallarını izleyebiliyoruz. Aynı zamanda bu bazı diğer kanalları tekrar izle bölümünden takip edebiliyoruz.

2- Kısıtlı üyelik: Bu üyelikte ayda 1 TL ile maçsız lig tv izleyebilir. Ayrıca bir çok belgesel dizi sinema çocuk ve spor kanallarını yayın akışında izleyebilirsiniz. Bu üyelikte 32 kanal bulunmakta.

3- Premium Üyelik: Bu üyeliğin bedeli 5TL. BU üyelikte yok yok. Maçsız LigTV, LigTV 2, LigTV 3 dahil olmak üzere 35 Canlı TV kanalını, yüzlerce dizi, film, belgesel, çocuk ve spor içeriklerine ek olarak 7/24 Penthouse HD kanalı ile İngiltere Premier Ligi, Beko Basketbol Ligi, Rusya Premier Ligi ve Brezilya Paulista Ligi'nde yayınlanan tüm karşılaşmaları izleyebilirsiniz







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder